Aanbod

Wat  kost voedingsadvies en wat zijn de mogelijkheden?

Lees meer over mijn aanbod en de vergoeding door de zorgverzekering. Staat hier niet bij wat bij jou past of zoek je een andere oplossing? Dat kan! Jouw vraag staat voorop.

Goed om te weten: 
De kosten worden meestal geheel of gedeeltelijk vergoed uit je aanvullende verzekering en gaan niet ten koste van je eigen risico. Kijk hier voor de hoogte van de vergoedingen van de verschillende zorgverzekeraars. Een verwijzing door een huisarts of andere zorgprofessional is niet nodig. Als je om medische redenen voeding nodig hebt die aan specifieke eisen moet voldoen kan ik je niet begeleiden. In dat geval zal ik je moeten doorverwijzen naar een diëtist.

Persoonlijke begeleiding

Als gedrag veranderen simpel is, dan zou iedereen dat wel doen. De meeste mensen die bewust met voeding bezig zijn, weten wel wat gezonde voeding is. Als je wilt afvallen gaat het veel meer om gedragsverandering dan om anders leren eten. Het is echt moeilijk om dat in je eentje voor elkaar te krijgen. Ik help je bij die mentale verandering en leer je stapje voor stapje dat je het kan.

Meer informatie over tarieven en mogelijkheden vind je hier

Online coaching

In deze coronatijd met veel onzekerheden en veranderingen is het belangrijk om op je voeding en je gezondheid te letten. Eigenlijk is juist nu hét moment om goed voor jezelf te zorgen. Het is nu belangrijker dan ooit om gezond te blijven. Heb jij vragen over hoe je dat het beste kan aanpakken?  Of merk je dat het thuiswerken en binnenzitten zijn tol gaat eisen en dat je gewicht toeneemt?  Neem dan contact met mij op. Bekijk mijn speciale aanbod of boek gewoon een halfuurtje online coaching voor maar € 15,00.
Mijn consulten blijven gewoon doorgaan en ik help je graag om zo Corona-proof mogelijk te worden.  Ik werk met Zoom, Skype, of gewoon telefonisch. Kortom wat jij makkelijk vindt.

Meer informatie over tarieven en mogelijkheden vind je hier

Supermarktsafari

Met regelmaat organiseer ik een supermarktsafari  voor iedereen die op zijn voeding wil letten maar die af en toe niet weet hoe uit het grote aanbod van de supermarkt een gezonde keuze te maken. Alle producten zien er aantrekkelijk uit en de voedingsindustrie probeert je op die manier te verleiden. Helaas word je daar niet veel wijzer van. In deze tour door de supermarkt leg ik uit waar op te letten als je minder suiker, vet of zout in je voeding wilt. Like mijn Facebook pagina en blijf op de hoogte van nieuwe acties.

Meer informatie

 

Algemene informatie over werkwijze Gewichtsconsulent

Gewichtsconsulent is een onbeschermde titel. Dat betekent dat iedereen zich gewichtsconsulent mag noemen en voedingsadvies mag geven. Ik heb een geaccrediteerde opleiding voor gewichtsconsulent gevolgd en ben aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten (BGN). Je kunt alleen maar lid worden als je voldoet aan deze eisen.
Voor jou als cliënt betekent dat de kosten van het traject dat ik als gewichtsconsulent aanbied, waarschijnlijk geheel of gedeeltelijk vergoed wordt uit je aanvullende verzekering en niet ten koste gaat van je eigen risico. Én je bent verzekerd van een deskundig en professioneel advies. Omdat ik aangesloten ben bij de BGN, moet ik namelijk regelmatig mijzelf bijscholen om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het vakgebied voeding.

Kijk hier voor de hoogte van de vergoedingen van de verschillende zorgverzekeraars. Een verwijzing door een huisarts of andere zorgprofessional is niet nodig.

Voor mijn algemene voorwaarden zie algemene voorwaarden
Jouw privacy neem ik heel serieus. Hier vind je mijn privacystatement.