Online coaching

Afvallen onder begeleiding levert je blijvend resultaat omdat je een stok achter de deur hebt en daadwerkelijk je eetgedrag en leefstijl gaat aanpassen. Dat wat jij het allerliefste wilt bereiken, daar werken we samen aan!

Is je doel om die mooie jurk weer aan te kunnen, in de zomer met plezier naar het strand gaan, of weer vertrouwen in jezelf krijgen en niet meer die spiegel ontwijken?
Zonder dieet en stap voor stap laat ik je zien dat je het kan. Ik ben jouw stok achter de deur, de gewichtsconsulent die je vragen beantwoord, je voedingsadviseur die je wegwijs maakt in het land van diëten, en de coach die naast je staat en je laat zien dat je het wél kan.

En ..om iedereen in deze moeilijke tijd  iets moois aan te bieden geef ik 20% korting op online coaching! 

Wat houdt online coaching in?
Jouw gezondheid is het belangrijkste. Vanwege het corona virus en om besmetting aan weerskanten van de tafel te voorkomen ben ik volledig overgeschakeld naar online coaching. Ik werk met WhatsApp, Zoom, Skype, Teams of gewoon telefonisch. Kortom wat jij makkelijk vindt.

Nadat we kennis hebben gemaakt en ik je, tijdens dit gratis en vrijblijvende gesprek, heb verteld hoe ik werk, stuur ik je een intakeformulier toe met een aantal vragen over jouw gezondheid, waar je tegenaan loopt en wat je wilt bereiken. Ook vraag ik je om een voedingsdagboek bij te houden.

Wegen en meten doe je thuis met je eigen weegschaal. Ook al is je weegschaal niet professioneel, het verschil van week tot week kun je wel goed meten en dus bijhouden. Heb je geen weegschaal dan is het meten van de omtrek van je middel en heupen een goede graadmeter.

Tijdens het eerste gesprek bespreken we wat je wilt veranderen en wat je persoonlijk doel is. Op basis van je voedingsdagboek en dit gesprek stel ik een behandelplan op. Dit ontvang je per mail Ook de dagmenu’s, recepten en wat we besproken hebben stuur ik je toe zodat je altijd alles nog eens rustig kan nalezen in je eigen tijd.

Je krijgt van mij enkele opdrachten die je thuis kan uitwerken. Dit zijn opdrachten die bij jou passen en waarmee je op een andere en plezierige manier leert kijken naar voeding en je eigen leefstijl. Het zet je aan het denken, je gaat bewustere keuzes maken en leert hoe je gedrag blijvend kan veranderen.

Als je tussendoor vragen hebt, kun je die stellen per e-mail of WhatsApp.

Als je kiest voor online coaching en persoonlijk voedingsadvies kies je voor

  • Een gratis kennismakingsgesprek,
  • 1 intakegesprek van een uur waarin ik jou en jouw voedingsgewoonten leer kennen
  • 1 gesprek voor bespreking van jouw individuele dagschema en voedingsadvies. Dit duurt ook een uur.
  • 3 of 5 vervolgconsulten van een half uur
  • begeleiding via Skype, Zoom, Teams of telefonisch
  • Na ieder gesprek ontvang jij op maat gemaakt voedings- en leefstijl adviezen en tips
  • Geen reistijd en jij bepaalt het tempo
  • In je eigen tijd en in je eigen omgeving krijg je de ruimte om aan de opdrachten te werken. Veel cliënten vinden het prettig om gedachten op papier te zetten, de tijd te nemen om deze te overdenken en zich zo bewust te worden wat ze willen veranderen
  • De kosten van de begeleidingspakketten vind je hier
  • Vergoeding via verzekering

Wil je meer weten over mijn werkwijze, hoe online begeleiding werkt en of dit wel bij jou past? Lees dan hier verder. Je kan mij natuurlijk ook altijd bellen of mailen.

Alle prijzen zijn inclusief btw.