Hoe gaat het met jou?

 

In deze coronatijd met veel onzekerheden en veranderingen is het belangrijk om op je voeding en je gezondheid te letten. Eigenlijk is juist nu hét moment om goed voor jezelf te zorgen.

Goed voor jezelf zorgen. Dat is nu belangrijker dan ooit om gezond te blijven. Met voeding kun je jouw weerstand en daarmee je immuunsysteem verbeteren. Sommige mensen slikken extra vitaminen om de weerbaarheid tegen coronavirus te vergroten, anderen zijn fanatiek aan het sporten geslagen. Is dat zinvol?
Heb jij die vragen ook of wil je weten of ik je kan helpen bij het verbeteren van je weerstand? Mijn consulten blijven gewoon doorgaan en ik help je graag om zo Corona-proof mogelijk te worden. Om de gezondheid aan beide kanten van de tafel te beschermen, schakel ik over op online coaching. Ik werk met WhatsApp, Zoom, Skype, of gewoon telefonisch. Kortom wat jij makkelijk vindt.

Wat kan ik voor je doen?
Vragen beantwoorden hoe je een gezond en gevarieerd weekmenu kan samenstellen als je de boodschappen voor meerdere dagen moet doen. Adviezen geven over jouw leefstijl en hoe je die kan veranderen naar een gezonde leefstijl die je ook kan volhouden nu je dagschema op z’n kop staat. Helpen bij het maken van een stappenplan naar een gezond gewicht (en dus geen dieet).  Maar ook uitleg over of je wel of niet extra vitaminen moet slikken. Kortom ik beantwoord je vragen als je bezig bent met je leefstijl en je gezondheid. Dat kan met een eenmalig advies of met een begeleiding op basis van meerdere gesprekken. Zo zou zomaar uit deze tijd nog iets positiefs kunnen komen.

Wat houd je tegen..niet de prijs!
Een voedingsadvies kan prima op afstand en met email stuur ik je alle informatie. Ik kan je uiteraard niet wegen en meten, maar  als compensatie bied ik 20% korting op de twee begeleidingstrajecten die ik aanbied. Daarnaast heb ik een speciaal aanbod als je wilt kennismaken met online coaching. Je hebt nu de kans om in een half uur jouw vragen over voeding te stellen tegen een heel aantrekkelijk tarief. Alle tarieven vind je hier

Heb je vragen over hoe een consult online werkt of wil je toch liever een gesprek bij mij in de praktijk? Bel mij en ik hoor graag op welke manier ik je kan helpen.