Hoe gaat het met jou?

 

In deze tijd met veel onzekerheden en veranderingen is het belangrijk om op je voeding en je gezondheid te letten. Weet jij het geheim van een blijvend gezond gewicht?

Goed voor jezelf zorgen. Dat is nu belangrijker dan ooit om gezond te blijven en je gewicht in balans te houden. Kun je met voeding je weerstand en daarmee je immuunsysteem verbeteren? Sommige mensen slikken extra vitaminen om de weerbaarheid tegen coronavirus te vergroten, anderen zijn fanatiek aan het sporten geslagen. Is dat zinvol? Wat is de invloed van overgewicht eigenlijk?
Heb jij die vragen ook of wil je weten of ik je kan helpen bij het verbeteren van je weerstand? Mijn praktijk is open en ik help je graag om zo Corona-proof mogelijk te worden of te blijven.

Corona-update: vanaf 11 mei is de praktijk weer open! Je bent meer dan welkom! Met de nodige voorzorgmaatregelen ontvang ik je op corona-proof wijze.  Ik begroet je op afstand en afspraken worden niet strak achter elkaar gepland. Vooraf stel ik je enkele vragen over jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Ook is het nog steeds mogelijk om online via telefoon, mail of videobellen consult te houden. Kortom wat jij makkelijk vindt of wat jouw voorkeur heeft.

Online voedingsadvies voor een mooie prijs!
Een voedingsadvies kan prima op afstand en met email stuur ik je alle informatie. Online begeleiding met korting blijf ik voorlopig dus ook aanbieden. Wegen en meten doe je zelf thuis, maar  als compensatie bied ik 20% korting op de twee begeleidingstrajecten die ik aanbied.
Alle tarieven vind je hier

Wat kan ik voor je doen?
Vragen beantwoorden hoe je een gezond en gevarieerd weekmenu kan samenstellen als je de boodschappen voor meerdere dagen moet doen. Adviezen geven over jouw leefstijl en hoe je die kan veranderen naar een gezonde leefstijl die je ook kan volhouden nu je dagschema op z’n kop staat. Helpen bij het maken van een stappenplan naar een gezond gewicht (en dus geen dieet).  Maar ook uitleg over of je wel of niet extra vitaminen moet slikken.

In deze tijd met veel onzekerheden en veranderingen is het belangrijk om op je voeding en je gezondheid te letten. Eigenlijk is juist nu hét moment om goed voor jezelf te zorgen. Het is nu belangrijker dan ooit om gezond te blijven. Heb jij vragen over hoe je dat het beste kan aanpakken?  Of merk je dat het thuiswerken en binnenzitten zijn tol gaat eisen en dat je gewicht toeneemt?

Kortom ik beantwoord je vragen als je bezig bent met je leefstijl en je gezondheid. Dat kan met een eenmalig advies of met een begeleiding op basis van meerdere gesprekken.

Heb je vragen over hoe een consult online werkt of wil je toch liever een gesprek bij mij in de praktijk? Bel mij en ik hoor graag op welke manier ik je kan helpen.